Over Jan Ontwerp en Belettering

Wij zijn Jan en Denise, en samen zijn we Jan Ontwerp en Belettering. Jan is de drijvende kracht en richtte het bedrijf op in 2011. In 2019 voegde Denise zich bij hem en sindsdien vormen ze samen een team.

Jan Akerboom

Ik studeerde aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Met mijn diploma Grafisch ontwerper op zak, ging ik aan de slag bij PIM grafische communicatie. Daar kreeg ik het vak echt van A tot Z in mijn vingers. Met een mooie basis aan ervaring besloot ik in 2011 om als ondernemer verder te gaan, en startte ik Jan Ontwerp en Belettering.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik de samenwerking met onze klanten. Korte lijnen, snel schakelen, geen gedoe. Zorgen voor een sterk concept en strak eindresultaat, daar word ik heel blij van.

denise Akerboom jan ontwerp en belettering Haarlemmermeer

Denise Akerboom - v/d Broek

Als optische instrumentmaker bij onder andere TNO moest ik creatief zijn en veel met mijn handen werken. Die vaardigheden komen me nu ook goed van pas. Bijvoorbeeld als klanten met een idee komen dat in eerste instantie lastig uitvoerbaar lijkt. Ik vind het heerlijk om dan met creatieve oplossingen te komen.

Ook een erfenis uit mijn vorige baan: ik ben ontzettend nauwkeurig. Het werk dat wij opleveren moet perfect zijn. En persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Je hebt dus altijd contact met een van ons als je zaken doet met Jan Ontwerp en Belettering.

jan montage ladder jan ontwerp en belettering
denise jan ontwerp en belettering montage met steiger

Wil je verder kennismaken? Neem contact met ons op.

Huigsloterdijk 149 2157 LL Abbenes

info@janontwerpenbelettering.nl

0612434993

volg ons op instagram

Je vindt ons o.a. in de regio Haarlemmermeer │ Lisse │ Schiphol │ Kaag en Braassem │ Leiden │ Leiderdorp