Ontwerp van stickers en belettering

Misschien heb je al een professioneel uitgewerkt ontwerp, of misschien alleen een globaal idee. Waar je ook bent in het proces: met jarenlange ervaring in grafisch ontwerp pakken wij de draad moeiteloos op. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Het eindresultaat vooraf bekijken

Het blijft spannend: van een stickerontwerp naar het daadwerkelijk beletteren van je auto of winkelruit. Daarom bieden we de mogelijkheid om een ontwerp vooraf in te tekenen. Zo zie je alvast hoe dat nou echt staat, jouw logo op je bestelauto, of je bedrijfsnaam op de gevel van je pand. 

Belettering vrachtwagen

Van Ruiten uit Roelofarendsveen vierde het 75-jarig bestaan. Ter ere hiervan maakten wij een opvallend en stijlvol jubileumontwerp met duidelijk herkenbaar logo voor de vrachtwagen.

vrachtwagenbelettering fullcolour groot formaat print

Logo-ontwerp

Lou Flower wedding & event is een nieuw bedrijf in de regio. In overleg met Milou kwamen we tot een elegant en krachtig logo-ontwerp, dat te gebruiken is in verschillende kleuren, formaten en samenstellingen.

logo ontwerp wedding event weteringbrug

Autobelettering Kerstmania.nl

‘Net even anders’ is de slogan van Kerstmania.nl. Daar houden wij wel van: op basis van het bestaande logo en de huisstijl maakten we een origineel ontwerp voor de tijdelijke belettering van hun bestelauto.

ontwerp autobelettering kerstmania

Huigsloterdijk 149 2157 LL Abbenes

info@janontwerpenbelettering.nl

0612434993

volg ons op instagram

Je vindt ons o.a. in de regio Haarlemmermeer │ Lisse │ Schiphol │ Kaag en Braassem │ Leiden │ Leiderdorp